Best Price Guaranteed

Практична Обука- отварање на виртуелна е продавница

price 10.00

Презeнтирање на можност за отварање на бесплатна онлајн продавница за вашиот бизнис со предавач кој ја има дизајнирано платформата и ги поддржува корисниците на виrtуeлни e-продавници.

Category:
Report Abuse

Description

Презeнтирање на можност за отварање на бесплатна онлајн продавница за вашиот бизнис со предавач кој ја има дизајнирано платформата и ги поддржува корисниците на виrtуeлни e-продавници.

Во 40 минутно  предавање преку платфромата zoom, ќе се запознаете со:

-Начинот на отварање на виртуелна продавница;

-Алатките за изработка на понуда на производи

– Менаџирање на продавницата и онлајн продажбата.

Заинтересираните учесници ќе бидат водени во отварањето на сопствена виртуелна продавница

Предавач Игор Панчевски

Vendor Information

 • Store Name: KREACIJA
 • Vendor: Kreacija
 • Address: Nikola Parapunov 41 ( Office 19)
  Skopje
  1000
 • No ratings found yet!
Vendor Info

Store Name: KREACIJA

Vendor Name: Kreacija

Address: Nikola Parapunov 41 ( Office 19)
Skopje
1000

Seler Phone: 0038977889242

Vendor
Sell on Craft4art? Register Now!
 • Shipping worldwide
 • Free 7-day return if eligible, so easy
 • Supplier give bills for this product.
 • Pay online or when receiving goods
Get fresh company trends and unique gift ideas delivered right to your inbox.